10 YIL GARANTİLİ
Her Bütçeye Uygun Anahtar Teslim Yüzme Havuzu Yapımı


Liner Kaplama Nedir ? Günümüzde Liner Kaplama Nasıl Yapılır ?

LİNER KAPLAMA
Su sızdıran havuzlara uygulanan liner kaplama havuzunuzun hem daha estetik ve yeni görünmesini sağlamakla beraber deprem,zemin hareketleri gibi doğal olaylara karşı daha dayanıklılık kazanır…

Liner kaplama son yıllarda seramik kaplamaya göre bir çok avantajıyla daha çok tercih edilmektedir. Havuzunuz ister taşmalı ister skimmer sistemli olsun kısa bir sürede liner kaplamayla sayısız renk vedesen seçenekleriyle yenilenebilir.

NEDEN LİNER KAPLAMA ?

2- İŞÇİLİK HATASI OLMAYAN UZUN ÖMÜRLÜ ESTETİK GÖRÜNÜM

Artık Yeni yapılan projelerde LİNER kaplama tercih edilmektedir,
bunun ana sebepleri ; estetik görünüm, uzun yıllar dayanması, zemin hareketlerinden (Türkiye nin 4/3 ü deprem bölgesi ve hissedilen hissedilmeyen birçok depreme maruz kalan betonarme kaplama detayları çatlama ve sızdırma ya sebep oluyor) zarar görmemesi, kolay yenilenmesi, ucuz maliyeti, ve temizliğinin kolay olması gibi sebeplerdir.

1-SIZDIRMAZLIK VE ESKİ HAVUZLARA UYGULANMA AVANTAJI
2-Liner, yeni nesil teknoloji ürünü NANO malzemedir. Anti Bakteriyeldir.

İzolasyona gerek yoktur.
Havuz kimyasallarından etkilenmez.
Temizliği kolaydır, kir ve su izi bırakmaz.
Derz’siz Dert’siz bir kaplamadır.
Değişimi ve tamiri kolaydır.Pürüzsüzdür.

Liner kaplama, aynı zamanda su kaçağı söz konusu olan betonarme havuzların alternatif tadilat yöntemidir. Liner kaplama uygulanan beton havuzlar, sizi ucuz maliyetle SU KAÇAĞI sorunlarından DEKORATİF VE kesin olarak kurtarır.
Liner kaplanacak olan betonarme havuzların öncelikle havuz içindeki ekipmanları; lamba kasaları, nozullar, taşmalı değilse skimmer’lar, Liner uyumlu ekipmanlarla değiştirildikten sonra uygulanır. Liner kaplanan havuzların betonarme havuzlara göre en büyük avantajı kolay bakımı ve derz olmaması hijyenik olmasıdır.

3- UZUN SÜRELİ HİJYEN VE KİMYASAL TASARRUF

Liner, beton cam mozaik kaplama havuzlarda olduğu gibi leke tutmaz bakteri barındırmaz, gözeneksiz olduğu için yosun vb. bakterilerin tutunacak ortamları olmadığı için kolayca temizlenir ve bu sayede havuzlarda kullanılan Klor, Ph gibi kimyasallardan tasarruf sağlar.
Ayrıca yumuşak dokusu ile havuz kazalarından sizi korur.